kvantum-tim.si
Svetlobna naprava za seneni nahod

Svetlobna naprava za seneni nahod

Brezplana Dostava
5
167 Narudžbi

 Klinično dokazana učinkovitost
 Brez uporabe zdravil
 Brez stranskih učinkov
 Majhna in lahka
 Brezžična
 Enostavna za uporabo

SKU BIONETTE
Proizvođač (ručni unos) BioLight Medical Devices
Jamstvo 2 godine
53,09 € 400,01 kn
In stock

Only 77 left

Najniža cijena u zadnjih 30 dana: 53,09 € 400,01 kn

Details

BioNette je revolucionarna elektronska naprava, ki je namenjena zdravljenju vnetij nosne votline s pomočjo nizkoenergijske rdeče svetlobe (660 nm). Učinkovito lajša simptome senenega nahoda, kot je izcedek iz nosa ali zamašen nos, srbečica, kihanje, glavobol in solzenje.

Prednosti:
 Klinično dokazana učinkovitost
 Brez uporabe zdravil
 Brez strankih učinkov
 Majhna in lahka naprava
 Brezžilna in enostavna za uporabo

Tudi pri začetnih simptomih alergije je napravo priporočljivo uporabljati dva do trikrat na dan 4,5 minute. Ko opazite izboljšanje, se lahko pogostost uporabe postopoma zmanjšuje.

Seneni nahod ali alergijski rinitis

15-20 % celotne svetovne populacije trpi zaradi simptomov alergijskega rinitisa in predvideno je, da se bo v 20 letih odstotek povečal na 50 % svetovnega prebivalstva. Več kot 14 bilijonov dolarjev letno porabimo le za zdravila. Doslej je bilo alergijski rinitis mogoče zdraviti z imunoterapijo (z injekcijami zdravil), antihistaminiki (povzročajo zaprtje), filtri za čiščenje zraka (odstranjujejo do 99 % cvetnega prahu v zraku), zdravili proti preobremenjenosti (lajšajo dihanje), pršili za nos, ki vsebujejo steroide ali fiziološko raztopino.

 BioNette 

Naprava uporablja patentirano tehnologija, katere osnova je fototerapija: rdeča svetloba na določeni valovni dolžini vpliva na celične procese in tako pospeši proces zdravljenja. BioNette uporablja rdečo svetlobo (630 nm) za preprečevanje sproščanja histamina in za lajšanje ali odpravljanje simptomov alergijskega rinitisa. BioNette je žepna naprava na baterije, ki odpravlja simptome alergijskega rinitisa. Naprava ima dve LED sondi, ki oddajata rdečo svetlobo neposredno v nosnici in zagotavljata hitro olajšanje simptomov. Naprava je popolnoma varna za uporabo, nima stranskih učinkov in se uporablja brez dodajanja zdravil. Aktiviramo jo s pritiskom na gumb, poleg tega pa je brezžična, prenosna, majhna in lahka.

 

Medicinsko učinkovitost pripomočka so dokazale številne klinične in znanstvene študije, rezultati pa so bili objavljeni v prestižnih medicinskih in znanstvenih revijah po vsem svetu. Več si lahko preberete na strani proizvajalca.

BioNette lajša simptome nahoda, ki ga lahko sprožijo sledeči povzročitelji:

- drevesni cvetni prah (jelša, bezeg, breza, brest, murva, hrast),
- travni cvetni prah,
- cvetni prah cvetov in plevela,
- spore,
- plesni,
- pršice in ščurki,
- prah,
- alergija na živali,
- drugih povzročitelji bolezni, ki se nahajajo v zraku.

 

Uporaba naprave BioNette 

Zdravilo BioNette lahko uporabljamo za zdravljenje sezonskih alergij ali za zdravljenje nosnih alergij čez celo leto.
Priporočljiva uporaba je dvakrat do trikrat dnevno.
Naprava je varna za otroke, starejše od 6 let.
Če se želite izogniti sezonskim alergijam, začnite uporati napravo BioNette že pred sezono. Na začetku jo uporabljajte trikrat dnevno (zjutraj, opoldne in zvečer). Z zmanjšanjem težav lahko napravo uporabljate le dvakrat dnevno.

Interakcije med zdravili
Zdravilo BioNette se lahko uporablja sočasno z drugimi zdravili, kot so antihistaminiki, dekongestivi, pršila za nos, steroidna nosna zdravila in imunoterapije (protialergijske injekcije). Pri uporabi farmakoloških zdravil ni znanih stranskih učinkov.

Nezaželjeni učinki
Pri uporabi naprave ni znanih stranskih učinkov. Ljudje z resnejšim alergijskim rinitisom lahko uporabljajo BioNette več kot trikrat na dan, ne da bi zaznavali kakršnekoli stranske učinke.

 

Tehničke karakteristike

Dimenzije: 52 x 38 mm
Teža: 20g
Valovna dolžina: 630 nm
Intenzivnost: 10 mW (+/- 20 %) na nosnico
Trajanje zdravljenja: 4,5 min (+/- 10 %)
Energija pri zdravljenju: 2,7 J

Write Your Own Review
Svetlobna naprava za seneni nahod
2017 - 2023 © 2018 Kvantum-tim d.o.o. | Tečaj konverzije: 1 EUR = 7,53450 HRK